0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталМакедонија.СлајдерПолитика

Секоја одлука на Судскиот совет што има за цел поефикасно и праведно судство е за поздравување, вели Маричиќ

Министерот за правда Бојан Маричиќ, во врска со вчерашното разрешување од страна на Судскиот совет на судијката Весна Кичеец од Основниот суд Охрид, рече дека ја поздравува секоја одлука на Судскиот совет што има за цел да ја подобри ефикасноста, законитоста и праведноста во постапувањето на судиите, не коментирајќи го конкретниот случај.

Back to top button
Close
Close