0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталПолитика

Седници на четири собраниски комисии

Пред денешната собраниска седница, чија прва точка на дневен ред е ребалансот на Буџетот, во Собранието е закажано одржување на заседанија на четири комисии.  

Back to top button
Close
Close