0_Web_АктуелноПолитика

Седници на четири собраниски комисии

Во Собранието денеска седници ќе одржат комисиите за економски прашања, за политички систем и односи меѓу заедниците, за образование, наука и спорт, како и Законодавно-правната комисија. 

Back to top button
Close
Close