0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталПолитика

Седница на Државната комисија за спречување на корупцијата

Државната комисија за спречување на корупцијата денеска ќе одржи седница на која на дневен ред е постапување по конкрети предмети.

Скопје, 24 август 2020 (МИА) – Државната комисија за спречување на корупцијата  денеска ќе одржи седница на која на дневен ред е постапување по конкрети предмети.

Како што информираат, имајќи ги предвид препораките на Владата на Република Северна Македонија донесени во насока на спречување на ширењето на Ковид-19, како и немањето услови за присуство на медиуми во овој период, 37-та седница на Државната комисија за спречување на корупцијата ќе се одржи без присуство на медиуми. скс/мд/

 

Back to top button
Close
Close