0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Seancë për pyetje të deputetëve dhe mbledhje të dy komisioneve kuvendore

Kuvendi sot duhet ta mbajë seancën e 35-të në rend dite të së cilës pika e vetme është Shtrimi i pyetjeve të deputetëve. Në të njëjtën kohë, janë caktuar edhe mbledhje të Komisionit për financim dhe buxhet dhe të Komisionit ligjvënës juridik.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close