0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Seancë e Komisionit të përhershëm anketues për liritë dhe të drejtat e qytetarit

Në Kuvend sot seancë do të mbajë Komisioni i përhershëm anketues për mbrojtjen e lirive dhe të drejtave të qytetarit.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close