0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Seancë e Komisionit kuvendor për financim dhe buxhet

Komisioni kuvendor për financim dhe buxhet sot do të mbajë seancë. Në rend dite është Propozim-ligji për detyrimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut me hua në Bankën Ndërkombëtare për Ripërtëritje dhe Zhvillim - Bankën Botërore sipas Marrëveshjes për hua për financimin e Projektit për efikasitet energjetik në sektorin publik, me procedurë të shkurtuar në lexim të dytë.

Back to top button
Close
Close