0_Maqedoni.PortalMKD-ALPolitikë

Seancë e Komisionit kuvendor për arsim, shkencë dhe sport

Në seancën e sotme të Komisionit kuvendor për arsim, shkencë dhe sport, në rendin e ditës, në mënyrë procedurale u debatua edhe mbi propozim-konceptin e propozuar për reformat në arsimin fillor.

Back to top button
Close
Close