Fotoservis

Seancë e Këshillit drejtues

Seancë e Këshillit drejtues të Projektit për përpunim dhe vendosje të Sistemit për koordinim në planifikim, zbatim, monitorim dhe evoluim të politikave për zhvillim të barabartë rajonal

Back to top button
Close
Close