0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Seanca të tre komisioneve të Kuvendit

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, sot seanca do të mbajnë Komisioni i përhershëm anketues për mbrojtje të lirive dhe të drejtave të qytetarit, Komisioni për mbikëqyrje të zbatimit të masave për ndjekjen e komunikimeve dhe Komisioni Ligjdhënës juridik.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close