0_Maqedoni.PortalShoqëri

Seanca të shtabit kryesor koordinativ të krizës pranë Qeverisë, të Grupit për vlerësim dhe të Komitetit drejtues

Drejtori i Qendrës për menaxhim me kriza (QMK), Stojançe Angelov, sot mori pjesë në takimin e Shtabit kryesor të shtabit të krizës pranë Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, që u mbajt këtë mëngjes, si udhëheqës i trupave qeveritarë për menaxhim me kriza pati seancë të Grupit për vlerësim, ndërsa pasdite ka pasur seancë me Komitetin drejtues.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close