0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Seanca të pesë komisioneve kuvendore

 Në Kuvend sot seanca do të mbajnë komisionet për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit, për Punë dhe Politikë Sociale, për Shëndetësi, për Çështje Evropiane dhe për Buxhet dhe Financim.

Back to top button
Close
Close