0_Maqedoni.PortalPolitikë

Seanca të dy komisioneve kuvendore

Në Kuvend për sot janë caktuar seancë të Komisionit për politikë të jashtme dhe të Komisionit ligjvënës-juridik. Të dy organet kuvendore duhet ta shqyrtojnë Projektligjin për ratifikimin e Marrëveshjes midis Këshillit të ministrave të Bosnje e Hercegovinës dhe Qeverive të palëve të tjera në Iniciativën për parapërgatitje dhe parandalim në rast të katastrofës në Evropën Juglindore për aranzhmanet me vendin nikoqir për Sekretariatin e Iniciativës për përgatitje dhe parandalim në rast të katastrofës në Evropën Juglindore.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close