Дописници МКДОпштински вести

Се реконструира водоводната мрежа на две улици во населбата Пребег во Штип

Почна реконструкцијата на водоводната мрежа на две улици во штипската населба „Пребег“, каде што над 30 години не се заменети цевките, а поради дотраената мрежа постојано се случуваат дефекти.

Back to top button
Close
Close