Општински вестиСкопје

Се реконструира детското игралиште кај Педагошка

Се реконструира детското игралиште на платото на „Педагошка“, во урбаната заедница „Владо Тасевски“ во општина Карпош. Се врши замена на старите и дотраени реквизити и на нивно место се поставуваат нови.

Back to top button
Close
Close