Дописници МКДОпштински вести

Се реконструира дел од патот за Горно Врановци

Во тек се градежните работи на реконструкција на дел од  локалниот пат кон селото Горно Врановци, во Општина Чашка, во должина од 1,6 километри со средства во износ од  5,6 милиони денари кои локалната самоуправа ги обезбеди преку Бирото за регионален развој.

Back to top button
Close
Close