Свет

Се продлабочува политичката криза во Тунис

Преседателот на Парламентот на Тунис, Рашед Гануши денеска седна пред зградата на законодавниот дом откако армијата го спречи да влезе, по одлуката на шефот на државата Каис Сајед за суспендирање на работата на Парламентот

Back to top button
Close
Close