0_Македонија.ПорталБизнисДописници МКД

Се поголем е бројот на корисници на средства од ИПАРД 2 програмата во Делчевско

Се поголем е бројот на корисници на средства од ИПАРД  2 програмата во делчевско. Еден од оние кои имаат добиено солидна финансиска поддршка преку инструментот за претпристапна помош за рурален развој е делчевецот Љупчо Николовски, кој аплицираше за набавка на агротехнички помагала.

Back to top button
Close
Close