BotëBotë.Portal

Së paku 20.000 gra dhe vajza janë viktima të kontrabandimit me njerëz në Nigeri

Njëzet mijë gra dhe vajza me siguri janë viktima të kontrabandimit me njerëz dhe janë dërguar nga Nigeria në Mali  ku janë mbajtur në vende të mbyllura para se të detyrohen në prostitucion.

Back to top button
Close
Close