Дописници МКДОпштински вести

Се одржа планинарско-рекреативната акција „Милениумска патека“ на Сува гора

Се одржа третата по ред планинарско-рекреативната акција „Милениумска патека“ на падините на Сува Гора. Денеска учесниците ја поминаа патеката со почетна точка во селото Блаце, па се до Волковија.

Back to top button
Close
Close