0_Македонија.ПорталДописници МКДОпштество

Се набавуваат нови резервоари за пречистителната станица во Југохром

Во тек е реализација на три јавни набавки за обновување на пречистителната станица за редукција на шестовалентиот хром во Југохром, Јегуновце, и тоа за нови резервоари за пречистителната станица, за одржувањето на системот и за далечинско управување, инфомирмираа од Министерството за животна средина и просторно планирање.

Back to top button
Close
Close