ЕвропаСвет.Слајдер

Се излеа езерото Комо

Нивото на водата во езерото Комо се зголеми за 20 сантиметри поради дводневните обилни дождови и поплави неколку улици во истоимениот италијански град

Back to top button
Close
Close