0_Web_АктуелноЕвропаЕвропа.ПорталСвет.Слајдер

СЕ апелира до владите да ги заштитат новинарите и независното новинарство

Генералната секретарка на Советот на Европа, Марија Пејчиновиќ Буриќ, ги повика владите на државите-членки да покажат посилна политичка волја за заштита на новинарите и независното новинарство со цел да се запре влошувањето на слободата на медиумите во Европа

Back to top button
Close
Close