Политички партии

СДСМ: Зголемената економска динамика во ТИРЗ е силна потврда дека економијата е стабилна и се движи во добар правец

Владата предводена од СДСМ континуирано реализира успешни економски политики кои придонесуваат економијата да се развива со засилено темпо, а последиците од коронакризата конечно да станат минато.

Back to top button
Close
Close