Политички партии

СДСМ: Земјоделството и руралниот развој се на прав пат

Земјоделството и руралниот развој се на прав пат. СДСМ продолжува со со отворање на нови перспективи и услови за инвестиции во земјоделството и руралниот развој.

Back to top button
Close
Close