Политички партии

СДСМ: За 15 отсто се зголемува бодот на матичните лекари, гинеколози и стоматолизи

Владата предводена од СДСМ продолжува со реализација на мерките од Програмата шт значат подобри услови за работа на здравствените работници и поголема грижа за граѓаните.

Back to top button
Close
Close