Политички партии

СДСМ: Во време кога бројките на заразени од Ковид 19 се трицифрени важно е секој доследно да ги почитува мерките за заштита

Во време кога бројките на заразени од Ковид 19 е троцифрен, исклучително важно секој еден од нас доследно да ги почитува мерките за заштита. Владата на вчерашната седница ги прифати препораките на Комисијата за заразни болести да се ограничи работното време на сите угостителски објекти до 23 часот, освен на тие коишто вршат испорака, како и да се ограничи капацитетот на патници во возилата на јавниот превоз на 50% од вкупниот број на патници предвидени во едно возило.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close