Политички партии

СДСМ: Во градот Скопје изминатите години се подигнати и обновени зелени површини на над 117.000 квадратни метри

ВМРО-ДПМНЕ за време на нивното режимско владеење потрошија стотици милиони евра, пари на граѓаните за споменици, барок од стиропор, палми, жални врби и вртелешки, од град со зеленило, дрвја и паркови го претворија Скопје во најзагаден град на светот.

Back to top button
Close
Close