Политички партии

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ воведуваше реформи во образованието без никаква консултација со ученици, родители, наставници

ВМРО-ДПМНЕ за 11 години режим насила и диктаторски воведуваше  таканаречени реформи и во образованието, што резултираше со незадоволни наставници и родители и ученици, кои со своето знаење заостануваат зад врсниците во европските држави.

Back to top button
Close
Close