Политички партии

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ рециклира веќе демантирани лаги, институциите денес работат независно

Во недостаток на реални проекти, програма и идеји во интерес на граѓаните, ВМРО-ДПМНЕ продолжува да шири дезинформации и да рециклира лаги кои се и инстируционално демантирани.

Back to top button
Close
Close