Политички партии

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ работи на штета на земјоделството

ВМРО-ДПМНЕ партијата која 11 години како власт ги манипулираше и лажеше земјоделците,  денес тоа го прави и како опозиција, работејќи на штета на земјоделството како една од клучните стопански гранки.

Back to top button
Close
Close