Политички партии

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски да го научат Уставот наместо да се обидуваат да профитираат на национална несреќа

Додека тераат бесрамна политизација на несреќата во Тетово, ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски покажуваат дека не го знаат Уставот, не го познаваат деловникот, дека немаат П од право и политика.

Back to top button
Close
Close