Политички партии

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ ги подрива здравствените напори за превенција од ширење на заразни болести

ВМРО-ДПМНЕ нема идеја, став и концепт, па се обидува да проблематизира неопходна набавка на средства за заштита од ХИВ и други сексуално преносливи болести.

Back to top button
Close
Close