Политички партии

СДСМ: Успешните економски политики доведоа до пад на невработеноста на историски најниско ниво од 16 отсто

Почитувани, Економските политики на Владата предводена од СДСМ ги даваат очекуваните резултати, економијата излегува од кризата  витална, развојна и динамична.

Back to top button
Close
Close