Политички партии

СДСМ: Соочени со пораз на локалните избори, ВМРО-ДПМНЕ бараат алиби

Хаос се случува само во Белата палата, кај Христијан Мицкоски и неговата десна рака Александар Николоски пред сигурниот пораз на претстојните локални избори, па затоа секојдневно се обидуваат да бараат алиби.

Back to top button
Close
Close