Политички партии

СДСМ: Сите солидарно против пожарите, само ВМРО-ДПМНЕ неосновано критикуваат

Системот функционира. Сите надлежни институции, на централно и локално ниво се активни за справување со пожарите, граѓаните се солидарни, медиумите одговорно информираат, соседите, сојузниците нудат помош.

Back to top button
Close
Close