Политички партии

СДСМ: Се враќаат парите кај граѓаните, буџетот за 2020 година е грижа за човечкиот капитал

Централно место во предлог Буџетот за 2020 година е грижата за човечкиот капитал, за луѓето, за подобрувањето на животниот стандард на сите граѓани, а не лажен барок, жални врби и споменици.

Back to top button
Close
Close