Политички партии

СДСМ: Правдата е тука, денешната пресуда е силен удар врз остатоците од режимот и нов пораз за Мицкоски

Почитувани граѓани, почитувани новинари, Правдата е тука. Денешната пресуда против обвинетите во предметот „Тврдина-Таргет“ е потврда дека времето на партизираното судство, времето кога некои беа над законите е завршено.

Back to top button
Close
Close