Политички партии

СДСМ: Пратениците да гласаат за ребалансот на Буџетот и реализација на четвртиот пакет економски мерки вредни 470 милиони евра

Пратениците од сите политички партии во Собрание да покажат одговорност и конструктивност и да ги донесат измените и дополнувањата на буџетот за 2020 година, со кои се обезбедуваат 470 милиони евра за реализација на четвртиот пакет мерки креиран од Владата предовдена од СДСМ, за справување со економските последици од коронакризата.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close