Оригинални текстовиПолитички партии

СДСМ: Попис ќе има, Мицкоски секогаш работи против интересите на државата

Единствениот кој го политизира спроведувањето на пописот е самиот Мицкоски затоа што не знае ништо друго освен да кочи и блокира се што е ваѓно за државата.

Back to top button
Close
Close