Политички партии

СДСМ: Платите во здравството растат, покажавме вистинска грижа за граѓаните

Во изминатите 2 години, Владата предводена од СДСМ преку конкретни мерки и политики покажа што значи вистинска грижа за пациентите, за здравствените работници, што значи посветена работа за подобрување на условите во јавните здравствени установи.

Back to top button
Close
Close