Политички партии

СДСМ: Обезбедени средства за еколошко греење во домаќинствата и нови зелени површини

Владата предводена од СДСМ продолжува во континуитет да работи на изнаоѓање на ефикасни решенија кои имаат за цел подобро справување со проблемот со аерозагадувањето.

Back to top button
Close
Close