Оригинални текстовиПолитички партии

СДСМ: Нови мерки за заштита од вирусот, да ги почитуваме за да го заштитиме јавното здравје

Состојбата со коронавирусот е навистина сериозна, бројот на новоинфицирани континуирано расте, а болничките капацитети се полнат, затоа сите треба да бидеме свесни дека од секој граѓанин зависи како ќе се развива состојбата.

Back to top button
Close
Close