Политички партии

СДСМ: Носечките столбови на програмата „За живот во Македонија“ се исполнети

Викендов, во соработка со ИРИ - Меѓународниот републикански институт, Комисиите на СДСМ и партискиот Аналитички центар се одржува работилница за стратешко планирање и приоритети за спроведување.

Back to top button
Close
Close