Политички партии

СДСМ: Нема и ниту ќе има преговори за македонскиот јазик и историја

Во ВМРО ДПМНЕ ништо ново. Ништо не се менува. Нова година, едни исти невистини, исти дезинформации, исти манипулации.

Back to top button
Close
Close