Оригинални текстовиПолитика

СДСМ: Наставата тече непречено во услови на пандемија

Опозициската ВМРО-ДПМНЕ повторно шири невистини, овој пат за образованието. Вистина е дека образовниот процес во државата се одвива непречено, како учењето на далечина, така и наставата со физичко присуство на учениците и наставниците, со почитување на мерките за заштита.

Back to top button
Close
Close