Политички партии

СДСМ: Мицкоски и протестите за спас на неговата фотелја се опасност по јавното здравје

Уште еден во низата очајни и лицемерни протести на Христијан Мицкоски кои служат само за спас на неговата фотелја во белиот дворец.

Back to top button
Close
Close