Политички партии

СДСМ: Мицкоски е најголемиот лажго во државата, фатен е во сопствените лаги

Мицкоски е фатен жив заплеткан во неговите лаги. Од апсолутно немал ништо со Кичеец, до аполутно се гледал со Кичеец во една иста реченица.

Скопје, 8 мај 2020
Мицкоски е фатен жив заплеткан во неговите лаги.

Од апсолутно немал ништо со Кичеец, до аполутно се гледал со Кичеец во една иста реченица.

Мицкоски е аполутно најголемиот лажго во земјава.

Неколку пати фатен и неколку пати демантиран. Врв на ова е фактот што денеска Мицкоски и самиот се демантираше во една иста реченица,

Денес, потопени се сите лаги на ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски за случајот познат како „Рекет“ кои упорно, една година се пласираат од скапиот бел дворец.

Кичеец бил извршител на Мицкоски, се среќавале често и тој одбработувал за ВМРО-ДПМНЕ.

Центар за комуникации со јавноста на СДСМ

___________________________________________________________
МИА овие текстови ги објавува во интегрална и оригинална форма и не е одговорна за нивната содржина, ниту за евентуалните правописни недоследности или печатни грешки.

 

Таг
Back to top button
Close
Close