Политички партии

СДСМ: Мерката од 14.500 денари по вработен им помогна на околу 120.000 вработени

Стотици илјади работни места се спасени, обезбедена е помош за десетици илјади компании, благодарение на ефикасните и навремени мерки, што ги презеде Владата предводена од СДСМ за справување со економските последици од пандемијата со коронавирусот, која го зафати целиот свет.

Back to top button
Close
Close