Политички партии

СДСМ: Квотите за лекови се укинуваат, ја унапредивме здравствената заштита

Владата предводена од СДСМ продолжува со креирање и спроведување мерки кои се во интерес на граѓаните и ја унапредуваат здравствената заштита.

Back to top button
Close
Close